Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανταπόκριση: Marilyn Manson Live In Berlin, 25/11/17, @Velodrom


Third Day Of A Five Day Break έλεγε το πρόγραμμα μου και η επιλογή μονόδρομος προς την δεύτερη αγαπημένη μου πόλη, το Βερολίνο. Εκεί, λοιπόν ήταν ένας από τους σταθμούς του θιάσου του one of a kind, Marilyn Manson. Εκεί και εγώ, λοιπόν. Ο χώρος που θα ελάμβανε χώρα το event για μια ακόμη φορά μας έδειξε ξεδιάντροπα ότι μάλλον κάτι κάνουν καλά εκεί πέρα. Ποδηλατοδρόμιο μεν, με αισθητική αλλού επίπεδου δε. 


Space σκηνικό απόλυτα ταιριαστό με αυτό που θα ερχόταν σε επαφή τα αυτιά και τα μάτια μας. Μπύρα στο χέρι, θέση front of stage και η βραδιά ξεκινά με χαλαρούς, ψυχεδελικούς πειραματισμούς από Βερολινέζο Dj που δικαίως δεν θυμάμαι το όνομα του. Το ρολόι δείχνει δέκα και ένα αμαξίδιο, όρθιος θρόνος ξεπροβάλει στην σκηνή με χειριστή τον Τραυματία Manson να μας χαιρετά λιτά και να εξαπολύει από θέση ανήμπορου (χα, χα!) μια επίθεση που μας έκανε να ψάχνουμε τι μας βρήκε. Έρχεται δεύτερο το classic, "This Is The New Shit" με τον κόσμο να τραγουδάει με τα κόμματα και τις τελείες να πήραν όλα τον δρόμο τους... Ήχος για σεμινάριο, η μπάντα του άριστοι παίχτες (δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς άλλωστε) και ένας Manson, αναγεννημένος, πάρα τις κινητικές δυσκολίες να δίνει όλον του τον εαυτό του στο μέγιστο. Θεατρικός όσο έπρεπε, εκρηκτικός ακόμη και καθηλωμένος στο κάθισμα του και με τέτοια φωνή που πρέπει σε στιγμές τα ηχεία να μάτωσαν. Λίγο λιγότερο από δύο ώρες κράτησε το show, μας χόρτασε από όλες τις πλευρές και όλοι αποχωρήσαμε με ένα χαμόγελο που θα το ζήλευε και ο joker. Το πέρασμα από τον νέο δίσκο απαραίτητο και πραγματικά διασκεδαστικό, καθότι είναι δισκάρα και δεμένο με όλα τα υπόλοιπα, με τον κόσμο να τραγουδά και να χορεύει σε όλα τα καινούρια κομμάτια. Τα  κλασσικά ξεσήκωσαν και τα θεμέλια του χώρου και για κλείσιμο είχαμε την πρόσφατη διασκευή στο "God's Gonna Get You Down" του θρυλικού και αγαπημένου, Johnny Cash. Δεν λέω αλλά. Όπου τον πετύχετε, τρέξτε. Shock Rock Show στα καλύτερα του. 



Υ. Γ. Set list για όλα τα γούστα:

 1. Revelation #12         
 2. This Is The New Shit         
3. Disposable Teen     
 4. MObscene   
5. Kill 4me   
 6. Deep Six  
  7. The Dope Show 
  8. 1°   
  9. Sweet Dreams
 10. Tourniquet
 11. We Know Where You Fucking Live  
 12. SAY10 

  Encore
Cruci - Fiction In Space
   The Beautiful People

 Encore 2
Coma White 
God's Gonna Get You Down (Johny Cash cover)

Ανταπόκριση και φωτογραφίες: Γιώργος Γκότσης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιντεοσκοπημένο υλικό από τη συναυλία των Helloween στην Στουτγάρδη

  Το θρυλικό συγκρότημα "Helloween" έπαιξε ζωντανά στις 11 Νοεμβρίου στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Οι Helloween απαρτίζονται από τους τραγουδιστές, Michael Kiske και Andi Deris, τους κιθαρίστες, Kai Hansen, Sascha Gerstner και Michael Weikath, τον μπασίστα Markus Grosskopf και τον drummer,  Dani Löble . Τα μέλη επανενώθηκαν για την παγκόσμια περιοδεία τους με το όνομα "Pumpkins United".  Είναι η πρώτη φορά, που ο Michael Kiske κάνει συναυλία μαζί με τους Helloween μετά από τόσα χρόνια μιας και αποχώρησε το 1993. 'Ιδια περίπου περίπτωση είναι και εκείνη του Hansen, αφού και αυτός έφυγε από τη μπάντα το 1986. Σε μερικές συναυλίες τους, βέβαια,  έπαιζε ζωντανά μαζί τους  όλα αυτά τα χρόνια.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω την ερμηνεία των Helloween στη Γερμανία:

Οι Horrendous, Αποκαλύπτουν Λεπτομέρειες Και Πρώτο Single Του Νέου Τους Δίσκου.

Οι Αμερικάνοι Horrendous , έσκασαν με πακετάκι στο οποίο όχι μόνο αποκαλύπτουν όλες τις πληροφορίες για την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, όχι μόνο μοιράζονται εξώφυλλο και tracklist αυτής αλλά δίνουν και το πρώτο single για μια ολοκληρωμένη εικόνα. Το death metal συγκρότημα, σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ Idol , στις 28 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως παρέα με την εταιρία  Season Of Mist .  H διαδικασία σύνθεσης του Idol, διήρκησε 2 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το Φθινόπωρο του 2015 μέχρι και την Άνοιξη του 2017.  Η ηχογράφηση, μίξη και mastering πραγματοποιήθηκαν στο  Subterranean Watchtower Studios από τον  Damian Herring την περίοδο μεταξύ 2017 και 2018.  Δείτε παρακάτω εξώφυλλο και tracklist και ακούστε το "Soothsayer" . Tracklist 01. Prescience 02. Soothsayer 03. The Idolater 04. Golgothan Tongues 05. Divine Anhedonia 06. Devotion (Blood For Ink) 07. Threnody 08. Obolus

1349, ‘Slaves’ – Δείτε Το Lyric Video!

Φίλοι του black metal σήμερα είναι η μέρα σας!Σας πάμε κατευθείαν στο Νορβηγικό συγκρότημα  1349 και τη κυκλοφορία του νέου τους τραγουδιού ‘Slaves'! Το κομμάτι είναι το πρώτο μετά τη 2010 κυκλοφορία της μπάντας ‘Demonoir’. Το ‘Slaves' σας δίνει όλα όσα μπορεί να θελήσει κάποιος από τους 1349. Βρώμικους ήχους,ουρλιαχτά,κακοπροαίρετους στίχους,έξαλλες εκρήξεις και πολλά περισσότερα!Απολαύστε το κομμάτι στο έπακρο επειδή δεν υπάρχει σχεδόν καμία πληροφορία για το αν οι 1349 θα κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ.Μπορούμε ωστόσο να επιβεβαιώσουμε πως το νέο full-length της μπάντας θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο 2014. 1349 'Slaves' Official Lyric Video)