Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Γυναίκα Του Bennington Παραδέχεται 'Οτι Ο Θάνατος Του 'Αντρα της 'Ηταν Μεγάλη 'Εκπληξη!


Η χήρα του Chester Bennington δήλωσε ότι «ήταν μεγάλη έκπληξη» ο θάνατος του συζύγου της. Πίστευε μάλιστα ότι ο θάνατος του Chris Cornell που είχε προηγηθεί μόλις δύο μήνες νωρίτερα θα χρησίμευε ως αποτρεπτικό μέτρο εναντίον των αυτοκτονικών τάσεων για τον τραγουδιστή του LINKIN PARK. Την Τετάρτη στις 31 Ιανουαρίου η Talinda Bennington προκάλεσε συγκίνηση με την τραγική απώλειά της κατά την εμφάνισή της στο Canadian Event Safety Summit, όπου παρευρέθηκε μαζί με την Anna Shinoda (σύζυγος του Mike Shinoda) και με τον Jim Digby τον διευθυντή παραγωγής του συγκροτήματος. Η εκδήλωση επικεντρώθηκε στην κουβέντα για τις ψυχικές ασθένειες στη μουσική βιομηχανία, αλλά μεγάλο μέρος της συζήτησης της επιτροπής επικεντρώθηκε στη ζωή μετά το θάνατο του Chester.

Chester και εγώ ήμασταν τόσο συναισθηματικά ασταθείς με τους δικούς μας διαφορετικούς τρόπους κατά τη διάρκεια της σχέσης μας - είχαμε κλείσει μαζί 12 και κάτι χρόνια - μεγαλώσαμε και οι δύο. Πάλεψε με τον εθισμό και την κατάθλιψη, δύο πράγματα που δεν έχω αγωνιστεί ποτέ. Παρόλο που έχω τους δικούς μου δαίμονες, αντιμετώπισα τις δυσκολίες μου καθώς μεγάλωνα, τις χειριστήκαμε με πολύ διαφορετικούς τρόπους. Έτσι είχα από ένα σημείο και μετά πλήρη - ή έλλειψη με καλύτερα λόγια - άγνοια για την κατάστασή του. Αλλά με την πάροδο του χρόνου, κατάλαβα και έμαθα ότι η φροντίδα της ψυχικής σας υγείας είναι εξίσου σημαντική όσο και η σωματική σας υγεία".

"Ο σύζυγός μου είχε παρελθόν... στο παρελθόν, είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει και σκέφτηκα με τον εαυτό μου: Ήταν επειδή είχε γίνει 'λιώμα'. Ή αυτό θα ήταν ή κάτι άλλο". Έτσι, πριν πεθάνει, σκέφτηκα με πολύ αφελές τρόπο ότι ήμασταν καθαροί", είπε. "Είχαμε έναν πολύ αγαπητό φίλο, τον Chris Cornell, ο οποίος αποφάσισε να πάρει τη δική του ζωή. Και σκέφτηκα από μέσα μου ότι: 'Εντάξει, ο Chester βλέπει τη Vicky και τα παιδιά του - είμαστε νονοί στα παιδιά τους - τι ακριβώς περνούν και αυτό δεν θα συμβεί ποτέ. Η Talinda είπε ότι ο Chester ήταν γεμάτος ζωή, όταν ήταν μαζί με τα παιδιά τους, ταξίδεψαν στην Sedona της Αριζόνα τον περασμένο Ιούλιο. "Έκείνος έπρεπε να επιστρέψει νωρίς στο σπίτι για να δουλέψει", θυμάται. "Ήταν πολύ ενθουσιασμένος που προωθούσε το νέο album των LINKIN PARK και έκανε πράγματα. Οπότε, ήταν χαρούμενος. Μου έδωσε ένα αποχαιρετιστήριο φιλί για αντίο, έδωσε και στα παιδιά και δεν τον ξαναείδα ποτέ.

"Η τηλεφωνική κλήση που έλαβα το επόμενο πρωί μου άλλαξε την ζωή" είπε. "Οι ζωές των παιδιών μου άλλαξαν για πάντα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, το οποίο έμοιαζε με χίλια χρόνια μέχρι να φτάσω από την Sedona πίσω στο σπίτι, ήξερα ότι έπρεπε να περπατήσω στο σπίτι όπου ο σύζυγός μου αφαίρεσε τη ζωή του και έπρεπε να το εξομαλύνω αυτό για τα παιδιά μου, γιατί θα ανταποκρινόντουσαν στο πώς θα αντιδρούσα. Μπαίνοντας μέσα, λοιπόν, σ 'αυτό το σπίτι και πηγαίνοντας μέσα μέχρι το δωμάτιο που συνέβη, συμφιλιώθηκα με αυτό και έπειτα το έκανα όσο πιο φυσιολογικό γινόταν. 'Ηταν το ξεκίνημα του ταξιδιού μου να κάνω ό,τι μπορώ για να εξομαλύνω την ψυχική υγεία".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιντεοσκοπημένο υλικό από τη συναυλία των Helloween στην Στουτγάρδη

  Το θρυλικό συγκρότημα "Helloween" έπαιξε ζωντανά στις 11 Νοεμβρίου στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Οι Helloween απαρτίζονται από τους τραγουδιστές, Michael Kiske και Andi Deris, τους κιθαρίστες, Kai Hansen, Sascha Gerstner και Michael Weikath, τον μπασίστα Markus Grosskopf και τον drummer,  Dani Löble . Τα μέλη επανενώθηκαν για την παγκόσμια περιοδεία τους με το όνομα "Pumpkins United".  Είναι η πρώτη φορά, που ο Michael Kiske κάνει συναυλία μαζί με τους Helloween μετά από τόσα χρόνια μιας και αποχώρησε το 1993. 'Ιδια περίπου περίπτωση είναι και εκείνη του Hansen, αφού και αυτός έφυγε από τη μπάντα το 1986. Σε μερικές συναυλίες τους, βέβαια,  έπαιζε ζωντανά μαζί τους  όλα αυτά τα χρόνια.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω την ερμηνεία των Helloween στη Γερμανία:

Οι Horrendous, Αποκαλύπτουν Λεπτομέρειες Και Πρώτο Single Του Νέου Τους Δίσκου.

Οι Αμερικάνοι Horrendous , έσκασαν με πακετάκι στο οποίο όχι μόνο αποκαλύπτουν όλες τις πληροφορίες για την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, όχι μόνο μοιράζονται εξώφυλλο και tracklist αυτής αλλά δίνουν και το πρώτο single για μια ολοκληρωμένη εικόνα. Το death metal συγκρότημα, σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ Idol , στις 28 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως παρέα με την εταιρία  Season Of Mist .  H διαδικασία σύνθεσης του Idol, διήρκησε 2 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το Φθινόπωρο του 2015 μέχρι και την Άνοιξη του 2017.  Η ηχογράφηση, μίξη και mastering πραγματοποιήθηκαν στο  Subterranean Watchtower Studios από τον  Damian Herring την περίοδο μεταξύ 2017 και 2018.  Δείτε παρακάτω εξώφυλλο και tracklist και ακούστε το "Soothsayer" . Tracklist 01. Prescience 02. Soothsayer 03. The Idolater 04. Golgothan Tongues 05. Divine Anhedonia 06. Devotion (Blood For Ink) 07. Threnody 08. Obolus

1349, ‘Slaves’ – Δείτε Το Lyric Video!

Φίλοι του black metal σήμερα είναι η μέρα σας!Σας πάμε κατευθείαν στο Νορβηγικό συγκρότημα  1349 και τη κυκλοφορία του νέου τους τραγουδιού ‘Slaves'! Το κομμάτι είναι το πρώτο μετά τη 2010 κυκλοφορία της μπάντας ‘Demonoir’. Το ‘Slaves' σας δίνει όλα όσα μπορεί να θελήσει κάποιος από τους 1349. Βρώμικους ήχους,ουρλιαχτά,κακοπροαίρετους στίχους,έξαλλες εκρήξεις και πολλά περισσότερα!Απολαύστε το κομμάτι στο έπακρο επειδή δεν υπάρχει σχεδόν καμία πληροφορία για το αν οι 1349 θα κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ.Μπορούμε ωστόσο να επιβεβαιώσουμε πως το νέο full-length της μπάντας θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο 2014. 1349 'Slaves' Official Lyric Video)