Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι TETHRA , SORROWS PATH, TERRA INCΩGNITA Και WARSHIP Live Στο MODU Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018


Την επιστροφή τους πίσω στην Ελλάδα θα κάνουν οι Ιταλοί doom/ death metallers TETHRA την Κυριακή 4 Μαρτίου, για να μας παρουσιάζουν το ολοκαίνουριο άλμπουμ τους Like Crows For The Earth, που κυκλοφόρησε το 2017. Παρέα τους θα βρίσκονται οι δικοί μας SORROWS PATH , TERRA INCΩGNITA και Warship με δύο νέα άλμπουμ, την ζωντανή παρουσίαση των οποίων δε πρέπει να χάσετε! Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και ανέρχεται στα 6 ευρώ ενώ στην είσοδο θα διαμορφωθεί στα 8 ευρώ.

Προπώληση Online 6 ευρώ : https://goo.gl/u48NPB
Είσοδος: 8 ευρώ
Doors open: 20:00
Ώρες εμφάνισης:
Warship: 20:30-21:10
Terra IncΩgnita: 21:20-22:00
Sorrows Path: 22:10-22:50
Tethra: 23:00-00

Από το Δελτίο Τύπου:

TETHRA
Οι TETHRA δημιουργήθηκαν το 2008 και πολύ σύντομα κυκλοφόρησαν το mini cd τους «At The Gates of Doom» ενώ ταυτόχρονα άνοιξαν τις συναυλίες σημαντικών ονομάτων της εγχώριας doom σκηνής όπως οι Thunderstorm, αλλά και αργότερα της παγκόσμιας σκηνής όπως οι Sepultura, οι Saturnus, οι Swallow The Sun και πολλοί άλλοι.
Το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ «Drown Into the Sea Of Life» το 2013, που ακολουθούσε και αυτό το concept του mini cd, σχετικά με πέρασμα μεταξύ ζωής και θανάτου, ανέδειξε ακόμα πιο έντονα το doom, death και gothic ύφος της μπάντας.
Ακολούθησαν και άλλες συναυλίες εντός και εκτός Ιταλικών συνόρων μέχρι την κυκλοφορία του πρόσφατου άλμπουμ «Like Crows For The Earth» που πέρα από την υπογραφή στην παραγωγή και τη μίξη του Matt Stancioiu (Labyrinth) και το μάστερ Greg Chandles (Esoteric), φέρει νέα στοιχεία όπως τα ακουστικά περάσματα και οι εντυπωσιακές μελωδίες και τα σόλο επηρεασμένα από το doom, ενώ όπως πάντα ξεχωρίζει η χαρακτηριστική φωνή του Clode με τις trademark death κραυγές του και τις gothic/doom βαρύτονες και μεσαίου τόνου μελωδίες του.
Η μπάντα ξεκίνησε να παίζει πολλές συναυλίες σχετικά με την προώθηση του στην Ιταλία και σε κοντινές χώρες όπως η Κροατία και η Σλοβενία και επισκέπτονται την Ελλάδα για πρώτη φορά το Μάρτη του 2018!

Facebook: https://www.facebook.com/TethraHell/
YouTube:https://www.youtube.com/channel/UC3G94yFEFk3_UhqM0wjyhag

SORROWS PATH
Μία από τις πιο γνωστές Ελληνικές doom μπάντες, οι SORROWS PATH, δημιουργήθηκαν το 1993 και έχουν ήδη τέσσερις επίσημες κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους από τις οποίες η μία είναι η συλλογή των demo τους από τα ‘90ς που κυκλοφόρησε το 2006 από την ελληνική εταιρεία Eat Metal Records.
Πολύ νερό μπήκε στο αυλάκι από τότε και αφού κυκλοφόρησαν δύο ολοκληρωμένα άλμπουμ από ισάριθμες γερμανικές εταιρείες, επανήλθαν με το νέο τους άλμπουμ «Touching Infinity» στις 22 Σεπτέμβρη από την Γερμανική Iron Shield Records!
Έχοντας σαν σύμμαχο τον έντονα προσωπικό τους ήχο και πάντα πιστοί εδώ και 20 και βάλε χρόνια στο metal μουσικό ταξίδι τους, δε φοβούνται και στο νέο άλμπουμ να αναμείξουν το heavy-doom ήχο τους με επικές και power-prog αναφορές. Με νέο ντράμερ στις τάξεις τους τον Θοδωρή Χριστοδούλου θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά το νέο άλμπουμ, όπου αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετέχει και ο κιθαρίστας του Warrel Dane, Thiago Oliveira, ζωντανά στο Modu.
Facebook: https://www.facebook.com/SorrowsPath/
You Tube: https://www.youtube.com/user/sorrowspathdoom

TERRA INCΩGNITA
Με ηγέτη το χαρισματικό Νεοϋορκέζο front-man Billy Vass, οι TerraIncΩgnita είναι μια μπάντα που περπατάει σε μονοπάτια μιας πλειονότητας Metal ειδών και αποχρώσεων. Το συγκρότημα καταφέρνει να τα αναμειγνύει όλα μαζί ομαλά, δημιουργώντας ένα μοναδικό, χαρακτηριστικό ήχο που είναι ταυτόχρονα μελωδικός και γεμάτος από καλώς εννοούμενη επιθετικότητα. Έχοντας σαν βάση το κλασσικό μελωδικό heavy Metal, η ανάμειξη επικών και ατμοσφαιρικών στοιχείων ενισχύεται και βελτιώνεται με την προσθήκη 'σκοτεινών' και λυρικών θεμάτων σε όλες τις συνθέσεις τους.
Η μπάντα, κυκλοφόρησε το πρώτο τους full length δίσκο, το 2012, με τίτλο, "BARREN LAND", και αμέσως μετά, βγάλανε το βίντεο κλιπ για το τραγούδι "OUTCOME", το οποίο παίχτηκε στο M.t.v. Headbangers Ball, και στο MAD-T.V. War, αντίστοιχα.....
Αφού έδωσαν αρκετές εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και καταστάλαξαν σε ένα νέο line-up κυκλοφόρησαν και το δεύτερο video clip της μπάντας το 2016, για το τραγούδι, "In the Mist". Μέσα στο ίδιο έτος κυκλοφόρησε το E.P. κυκλοφόρησε το 2016, με τίτλο,"Sign with Blood".
Προς τα τέλη του 2017, κυκλοφορούν την δεύτερη τους δισκογραφική δουλειά, με τίτλο "Fragments of a RuinedMind", που κυκλοφορεί από τη νέα δισκογραφική εταιρεία Symmetric Records του Bob Katsionis, ενώ ήδη έκλεισαν σημαντικές εμφανίσεις για την προώθηση του άλμπουμ στο 8Ball στη Θεσσαλονίκη και στο σημαντικό Metal Gates φεστιβάλ, όπου ανοίγουν για τους μεγάλους Swallow The Sun στο Βουκουρέστι.

www.terraincwgnita.com

https://www.facebook.com/terraincognitagr/
https://www.youtube.com/channel/UCJcT8LEazuLIDXLhRf2QqGw

WARSHIP

Οι Warship είναι μια κλασσική Heavy Metal μπάντα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2003 και ιδρυτής είναι ο Καπετάν Φόρης. Η ιστορία των Warship ξεκινάει από το 1999. Τότε μια παρέα από γνήσιους μεταλλάδες αποφάσισε να πιάσει τα όργανα και να παίξει καθαρό Heavy Metal. Πολύ σύντομα η δημιουργία της πρώτης μπάντας ήταν γεγονός. Το όνομα αυτής Κόκκαλο. Κυκλοφόρησαν 2 album και παρόλο που έδωσαν μόνο 4 live όσοι παραβρέθηκαν σε αυτά δεν θα τα ξεχάσουν ποτέ.
Μετά την διάλυση της μπάντας ο Καπετάν Φόρης προχώρησε στην δημιουργία των Warship. Το πρώτο demo ήταν ήδη έτοιμο το 2004 με τον τίτλο "Warship". Το δεύτερο demo εμφανίζεται στα τέλη του 2006 με τον τίτλο "Attack". Oι Warship εξαπολύουν το 2010 το πρώτο τους επίσημο album με τον τίτλο "The First Wave". Οι κριτικές που δέχονται είναι άριστες.
Μετά από μερικούς μήνες προετοιμασίας το πρώτο live των Warship δίνεται στο Lazy Club στις 12/12/2011. Οι μηχανές του πολεμικού πλοίου έχουν πάρει μπροστά και τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει. Μετά την ολοκλήρωση των live και αφού κάλυψαν όλα σχεδόν τα Rock Clubs της Αθήνας οι Warship παίρνουν την απόφαση να γράψουν το νέο τους album.Αυτή την στιγμή η μπάντα έχει κυκλοφορήσει το δεύτερο επίσημο album με τον τίτλο "The Second Wave".

http://www.warship.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιντεοσκοπημένο υλικό από τη συναυλία των Helloween στην Στουτγάρδη

  Το θρυλικό συγκρότημα "Helloween" έπαιξε ζωντανά στις 11 Νοεμβρίου στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Οι Helloween απαρτίζονται από τους τραγουδιστές, Michael Kiske και Andi Deris, τους κιθαρίστες, Kai Hansen, Sascha Gerstner και Michael Weikath, τον μπασίστα Markus Grosskopf και τον drummer,  Dani Löble . Τα μέλη επανενώθηκαν για την παγκόσμια περιοδεία τους με το όνομα "Pumpkins United".  Είναι η πρώτη φορά, που ο Michael Kiske κάνει συναυλία μαζί με τους Helloween μετά από τόσα χρόνια μιας και αποχώρησε το 1993. 'Ιδια περίπου περίπτωση είναι και εκείνη του Hansen, αφού και αυτός έφυγε από τη μπάντα το 1986. Σε μερικές συναυλίες τους, βέβαια,  έπαιζε ζωντανά μαζί τους  όλα αυτά τα χρόνια.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω την ερμηνεία των Helloween στη Γερμανία:

Οι Horrendous, Αποκαλύπτουν Λεπτομέρειες Και Πρώτο Single Του Νέου Τους Δίσκου.

Οι Αμερικάνοι Horrendous , έσκασαν με πακετάκι στο οποίο όχι μόνο αποκαλύπτουν όλες τις πληροφορίες για την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, όχι μόνο μοιράζονται εξώφυλλο και tracklist αυτής αλλά δίνουν και το πρώτο single για μια ολοκληρωμένη εικόνα. Το death metal συγκρότημα, σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ Idol , στις 28 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως παρέα με την εταιρία  Season Of Mist .  H διαδικασία σύνθεσης του Idol, διήρκησε 2 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το Φθινόπωρο του 2015 μέχρι και την Άνοιξη του 2017.  Η ηχογράφηση, μίξη και mastering πραγματοποιήθηκαν στο  Subterranean Watchtower Studios από τον  Damian Herring την περίοδο μεταξύ 2017 και 2018.  Δείτε παρακάτω εξώφυλλο και tracklist και ακούστε το "Soothsayer" . Tracklist 01. Prescience 02. Soothsayer 03. The Idolater 04. Golgothan Tongues 05. Divine Anhedonia 06. Devotion (Blood For Ink) 07. Threnody 08. Obolus

Μαύρη Μαγιονέζα: Επιστρέφουν Με Το Δεύτερο Φοβερό Single Τους 'Επίπεδη Γη' !

Επίπεδη Γη, τιτλοφορείται το ολοκαίνουριο τραγούδι του ελληνόφωνου και αγαπημένου underground συγκροτήματος Μαύρη Μαγιονέζα , το οποίο βρίσκεται διαθέσιμο από εχθές σε μουσικές πλατφόρμες καθώς επίσης και στο επίσημο site της μπάντας: www.mavrimagioneza.com Το κομμάτι, το οποίο είναι και το δεύτερο της επερχόμενης κυκλοφορίας των Μαύρη Μαγιονέζα, μπαίνει δυνατά και τα σπάει σε δροσερούς ροκ ρυθμούς, πικάντικους ήχους ενώ οι έξυπνες στροφές, τα φοβερά solos και οι καυστικοί στίχοι απογειώνουν το κομμάτι το οποίο έρχεται με την αυθεντική υπογραφή του συγκροτήματος!  Ρίξτε μια ματιά στο trailer του επερχόμενου βίντεο κλιπ και απολαύστε το κομμάτι παρακάτω! Από Το Δελτίο Τύπου Το καινούργιο τραγούδι της Μαύρης Μαγιονέζας με τίτλο «Επίπεδη Γη», είναι ένας ηχητικός δυναμίτης. Πριν καλά-καλά καταλάβεις τι είναι αυτά που λέει η δημοσιογράφος από το sample τηλεοπτικής εκπομπής, έρχονται τα τύμπανα, οι κιθάρες και το μπάσο με απίστευτη ροκ ενέργεια να πλαισιώσουν την «κολλητική» μελω